top of page

Massasje gavekort

eGavekort

kr 540

Gavekort er en sikker vinner. Kjøp en valgfri massasje til noen som trenger det og velg mellom en rekke massasjebehandlinger. Velg et beløp og skriv en personlig melding for å gjøre gaven personlig....
Gavekort er en sikker vinner. Kjøp en valgfri massasje til noen som trenger det og velg mellom en rekke massasjebehandlinger. Velg et beløp og skriv en personlig melding for å gjøre gaven personlig.

kr 540
kr 600
kr 855
kr 1 575
kr 2 040
Annet beløp

Gi bort gavekort

Du kan gi bort gavekortet i dag. Om du ønsker gavekort massasje til deg selv som den perfekte gaven kan du få tilsendt gavekortet.

 

Velg mellom en rekke massasje inkludert de mest vanlige:

 

* Idrettsmassasje/sportsmassasje er lignende form av klassisk massasje, men er en mer spesifikk massasje som jobber målrettet og passer for alle spesielt idrettsutøvere og sport for å forebygge skader.

 

* Dypvevsmassasje er en teknikk som bruker langsom, kraftig strøk for å jobber spesifikk mot de dypere lagene av muskler og bindevev. Dypvevsmassasje er hyppig brukt for muskelskader og stive muskler.

 

* Klassisk massasje er en gammel terapeutisk behandlingsform som har vært brukt i flere tusen år. Her jobber behandleren dypt og i begge retninger av muskulatur i kroppen. Klassisk massasje kan hjelpe med plager, ubehag og vondter i muskel og skjelettsystemet, som spenninger eller muskelplager. Behandlingsformen er svært populær ved hodepine, høye skuldre eller stress.

 

* Aromamassasje kombinerer massasje med bruk av aromatiske eteriske oljer for å fremme mental og fysisk helse. Denne behandlingen kan hjelpe deg med å forbedre velvære og selvpleie.

 

* Fysikalsk massasje er en effektiv behandling og er en populær tjeneste for forebygging av muskelsmerte og muskelplager. Denne massasjen passer for alle som sliter med smerter i hele kroppen inkludert armer, bein, skulder, hender, hofte, spenningshodepine og mer.

 

* Koppingmassasje er en massasje som kan hjelpe med å øke blodsirkulasjon til området kopping er plassert på. Dette er en effektiv behandling som kan løse muskelspenning og kan forbedre blodgjennomstrømningen.

 

* Parmassasje er en avslappende kroppspartnermassasje med helbredende formål, avhengig av kundens behov. Formålet er å skape et fredelig miljø for å balansere menneskekroppen.

* Muskelterapi brukes til å blant annet jobbe dypt i muskulaturen for å løse opp i spenninger i muskulatur og stivhet. Det er en form for muskel og skjelett behandling som behandler ulike kroppsdeler som en helhet, men samtidig rettet mot spesifikk skader for å gi deg mest mulig effekt. Denne behandlingsformen retter seg mer mot de indre lagene av bindevev, sener og muskler.

 

* Bindevevsmassasje er en smertefull og intenst manuell form for massasje som sikter på å løse opp bindevev, begrensninger og restriksjoner i kroppen. Bindevevsmassasje passer for de som lider av muskulær stivhet og smerter, eller dem som kunne dra nytte av å vedlikeholde og opprettholde sunn helse. Det er også populært for personer som trener ofte og jevnlig, siden det hjelper å bryte opp restriksjoner, spenninger og punkter i muskulatur.

 

​Du kan velge et beløp som passer, få gavekortet tilsendt og skrive en personlig melding for å gjøre gaven personlig. 

 

Gavekortet er gyldig i 6 måneder.

 

Gavekorte passer for alle som ønsker å nyte avslappende og velværende opplevelsen. Massasje kan lindre stress, redusere smerte og spenninger, samt gi det generelle velværet et løft. Gavekortet er perfekt som gave til noen du er glad i eller som en selvfølelsesboost.

bottom of page