top of page

KLINIKKEN

Muskelspesialist har spisskompetanse innenfor:

- Idrettsmassasje

- Klassisk massasje 

- Dypvevsmassasje 

- Muskelterapi

- Fysikalsk massasje 

- Personlig trening

- Manuell behandling

 

Vi tilbyr også skreddesydde treningsprogram og kostholds- og ernæringstips.

Vi i Muskelspesialist ønsker å være:
- Din personlige massasjeterapeut 
- Din personlige trener       

- Din personlige muskelterapeut 

_MG_0055_edited.jpg

TERAPEUTENE HOS MUSKELSPESIALIST

VAN NGUYEN

Utdannet Muskelterapeut og Personlig Trener

Van er en svært erfaren og ettertraktet behandler innenfor idretts- og bedriftshelsetjeneste med over 10 års erfaring. Han er spesialisert til å gi behandling, legge til rette for trening og veiledning innenfor skadeforebygging, styrketrening, vektreduksjon, kosthold eller andre generelle helsebehov. Van tilbyr alt fra alvorlig plager til de klassiske hverdagsplager innenfor muskel og skjelettplager.

Han har erfaring og jobbet tett med tidligere verdensmester i håndbakk, profesjonelle fotballspillere, styrkeløft, kampsport, crossfit og håndball.

 

Van eier og driver Muskelspesialist Klinikken.

Utenfor Muskelspesialist.no jobber han også som personlig trener og muskelterapeut hos flere større bedrifter og idrettslag.

Medlem av Norges Massasjeforbund

van.nguyen@muskelspesialist.no

Presentasjon av Muskelterapeut Van

QUANG HUA

Utdannet Personlig Trener og Muskelterapeut

Quang jobber som muskelterapeut og personlig trener hos Muskelspesialist. Han har jobbet i over 7 år som personlig trener og muskelterapeut. Quang har spesialisert seg innenfor leddsmerte, muskelsmerte, smertebehandling, undersøkelse, rehabilitering av plager og skader i blant annet knær, skulder, rygg og albue.

Quang benytter ulike teknikker; klassisk-, svensk- og sportsmassasje for mest mulig effekt. Quang jobber også med mennesker med ulike utgangspunkt for best mulig treningseffekt – både forebyggende, styrke, livsstilsendring og vektreduksjon. Han har erfaring og jobber tett med profesjonelle utøvere innen fotball, kampsport og styrkeløft.

Medlem av Norsk Massasjeforening

+47 94 89 28 65

quang@muskelspesialist.no

Presentasjon av Klinikkleder Quang
Robin Rogg

Utdannet Muskel og leddterapeut

Robin jobber som muskelterapeut hos oss på Muskelspesialist. Han har erfaring innen pasienter med hodepineproblematikk og langvarige smerter i rygg og nakke. 

Her vil teknikker som massasje og ulike bløtvevsteknikker bli benyttet for optimale resultater.

Han har interesse innenfor idrett og jobber med ulike idrettsutøvere for skadeforebygging og restitusjon. Her på klinikken tar han imot pasienter med langvarige smerter i rygg og nakke.

+47 962 39 410

robin.rogg@muskelspesialist.no

Presentasjon av Robin
Øyvind Strande

Utdannet Muskelterapeut og Personlig Trener

Øyvind Strande jobber som muskelterapeut, idrettsmassør og personlig trener for Muskelspesialist Klinikken. Han har interessefelt innenfor sport og fysisk aktivitet. Som personlig trener har han jobbet med skadeforebygging og rehabilitering som blant annet nakke, skulder og rygg. Utover å benytte ulike bløtvevs og massasjeteknikkeer kan han også veilede deg gjennom diverse tiltak du kan gjøre hjemme som supplement, for at du skal få en bedre hver dag. Han har jobbet som behandler opp mot 5 år.

+47 478 08 122

Presentasjon av Hung Strande
Renate Pedersen

Muskelterapeut og Personlig Trener

Renate jobber som muskelterapeut og personlig trener hos Muskelspesialist klinikken og har bred erfaring med pasienter med langvarige plager i både nakke, skuldre og rygg. Hun studerer osteopati på Høyskolen Kristiania og begynner å nærme seg slutten på studiet.

Her spesialiserer hun seg blant annet på hodepine- og kjeveproblematikk, samt hvordan hverdagen kan påvirke kroppen i sin helhet.
Hun har også utdanning innen personlig trening- og kostveiledning, og har jobbet med kunder i flere år innen fagfeltet. Renate er en blid og omsorgsfull jente fra Stavanger som alltid har mål om å tilpasse hver enkelt behandling for hver enkelt pasient.

Presentasjon av Renate Pedersen
bottom of page