top of page

KUNDERS REFERANSE

Som medlem av Elixia gjennom mange år har jeg hatt Quang som PT og massør siden april 2017

 

Undertegnende har hatt skader i skuldre, nakke og rygg men gjennom ukentlig oppfølging, planmessig trening tilrettelagt for meg og massasje er disse skader/smerter borte.

Vi har gjennom denne tiden tilpasset treningsøktene til mitt behov, målsetning og kapasitet men også en realistisk plan slik at jeg ikke pådrar meg nye skader.

Har også lært en del nye måter og trene på gjennom varierte øvelser slik at risikoen for nye overbelastninger ikke oppstår.

 

Jeg kan derfor anbefale Quang på det varmeste både som PT og massør.

Helge Jensen
Services Key Account Manager

Van er en utrolig dyktig og flink PT. Jeg har trent med Van i nesten 3 år og på denne tiden har han hjulpet meg ned nesten 60 kg, lært meg masse om styrkeløft og hvordan ting som mat og søvn påvirker kroppen i det daglige. Van er også en meget dyktig muskelterapeut som har hjulpet meg flere ganger når jeg har hatt problemer med stive og vonde muskler. 
Van har lært meg utrolig mye gjennom snart 2 år og han er nærmest blitt en livscoach for meg.
Jeg har prøvd flere PT'er før og jeg må si at Van er den desidert flinkeste jeg har hatt, Van brenner virkelig for det han gjør og ønsker at folk skal lykkes.

Kenneth Hasselstrøm
Styrkeløfter

Kan absolutt anbefale Van. Jeg har konkurert mye i strongman og er derfor nødt til å få behandling sånn at jeg kan yte mest mulig under konkurranse. I år deltok jeg i WHEA VM og hadde det ikke vært for Van så hadde jeg nok ikke klart å plassert meg så høyt som jeg gjorde. Denne mannen besitter veldig mye kunnskap rundt trening og behandling. I tillegg er han blid og snill og setter kunden i fokus!

Bjørn Vegard Tukun
Profesjonell Strongman-utøver

Quang var min personlig trener i ca. et halvt år. Jeg har i mange år vært plaget av knær som kan bli veldig vonde etter en løpetur eller lange fjellturer. I nyere tid hadde jeg begynt å få plager i skulder og nakke. Målet med treningen med Quang var i hovedsak å få styrket opp riktig muskulatur for å bli kvitt disse plagene. Quang viste meg øvelser som ville trene opp balanse og styrke, og hvordan å ha fokus på å holde kneet i riktig posisjon under ulike styrkeøvelser.

Spesielt hofte og lår var viktig å få trent opp for å avlaste belastningen på knærne.

Quang lærte meg nye øvelser for å styrke opp øvre delen av ryggen og hvordan på riktig måte å få virkelig tøyet ut musklene i nakken og skulder. Jeg har mye mindre plager idag og har spesielt fokus på disse tingene under egentrening. Quang motiverte meg til å få til en god rutine med regelmessig trening og utfordret meg til å pushe meg selv.

Under treningen sammen med Quang klarte han å bevise meg at jeg kunne ta flere økter eller tyngre vekter enn jeg faktisk trodde. Det var kult. Quang var også utrolig tålmodig med meg.

Han ga meg en bedre forståelse av hvordan en god og effektiv treningsøkt bør være for at jeg skal se forbedringer. Jeg kan anbefale å bruke Quang som personlig trener.

Annette Mohr

 

bottom of page