top of page
AdobePhotoshopExpress_2022_06_12_13_18_29.jpg

Online gruppecoaching

Siden 2012 har jeg hjulpet mennesker som har hatt utfordringer knyttet til aktivitet, kosthold, smerteproblematikk. Jeg har nærmere 10000 PT-timer og har de siste årene jobbet mer som online coach.

Ønsker du å komme deg i sommerform eller bare bli en bedre versjon av deg selv? Ved oppstart gir vi deg tilgang til appen, hvor du finner all oppstartsinformasjon.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Min historie

Hei, mitt navn er Van. Jeg har de siste 15 årene trent jevnt og trutt. Min reise startet da jeg var 15 år og bestemte meg for å endre livsstil. Her ser dere noen bilder av meg og en av mange kunder jeg har jobbet med. Noe av det gøyeste jeg vet om som coach er å hjelpe kunder som jeg kjenner meg igjen i. Ta kontakt om du trenger råd eller tips innenfor styrketrening eller kosthold.

Transformation 2014-2019

photo-output.JPG

Førstebilde er fra 16 april og siste bilde er 16 juni

photo-output2.JPG
photo-output3.JPG

Her har jeg en kunde som har gått ned 50 kg over 2 år. I tillegg til det har han økt
30 kg i benkpress, 60 kg markløft og 40 kg i knebøy, men viktigst av alt bli en bedre versjon av seg selv.

Kenneth hadde tidligere prøvd 3 ulike personlig trenere uten hell. Han begynte
å miste troen og motivasjonen på hva han skulle gjøre videre, men bestemte
seg på nytt for å prøve "enda" en ny trener etter anbefaling. Vi startet samarbeidet i februar 2017 og har fram til nå jobbet med flere forskjellig faser
og periodeplan inkludert muskelvekst, vektnedgang, styrkeøkning, aktivitetsplan, muskelbehandling, stabilitet m.m for å oppnå både delmål og langtidsmål. Kenneth liker å kalle meg for "livscoach" som følge av at jeg tilpasser hans behov og ønsker, samt gir han mye fleksibilitet i både kostholdsplan og aktivitetsplan. Han har i dag endret livsstil og har mer overskudd enn noen gang. Som elektriker har han en hektisk hverdag, men det har ikke hindret han til å kombinere  jobb og trening ettersom han har økt energinivå.

photo-output4.JPG

Eirik 26 år har hittil gått ned fra 145 kg til 130 kg og dette på kun 3 uker

Kontakt

Jeg ser alltid fram til utfordringer. La oss starte med en samtale i dag!

Telefonnummer 97408912

bottom of page