top of page

Bedriftsmassasje

"Bedriftsmassasje" refererer til massasje som tilbys i bedriftsmiljøet. Dette kan være en tjeneste der massasjeterapeuter eller massasjepersonell besøker bedriftens lokaler for å tilby ansatte massasjebehandlinger. Målet er å fremme velvære, redusere stress og forbedre arbeidsmiljøet.

Fordeler med bedriftsmassasje inkluderer:

  1. Stressreduserende: Massasje kan bidra til å redusere stress og spenninger, noe som kan forbedre ansattes generelle velvære.

  2. Økt produktivitet: Avslapning fra massasje kan bidra til å forbedre konsentrasjon og fokus, noe som kan øke produktiviteten.

  3. Forebygging av arbeidsrelaterte plager: Massasje kan bidra til å lindre smerter og ubehag forbundet med lange timer foran datamaskinen eller andre repetitive oppgaver.

  4. Forbedret arbeidsmiljø: Å tilby massasje som en frynsegode kan bidra til å styrke arbeidsmiljøet og øke ansattes tilfredshet.

  5. Fysisk helse: Massasje kan bidra til å forbedre blodsirkulasjonen, lindre muskelspenninger og fremme generell kroppslig helse.

Bedriftsmassasje kan tilpasses bedriftens behov, enten det er ukentlige massasjesesjoner, månedlige arrangementer eller spesielle anledninger. Det er viktig å sørge for at tjenesten tilbys av kvalifiserte og erfarne massasjeterapeuter, og at den tilpasses ansattes individuelle behov og preferanser. Dette kan være en del av en overordnet strategi for å fremme ansattes helse og trivsel på arbeidsplassen.

16 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page