727473034
top of page

Gravidmassasje

Oppdatert: for 1 døgn siden

Under graviditeten er det mye belastning på ryggen. Å få massasje eller avslappende massasje for å lindre spenning kan hjelpe deg med å øke sirkulasjon for skuldre, nakke, rygg og bekken. Få behandling i dag fra en av våre autoriserte massasjeterapeuter.


Massasjeterapeutene på klinikken er trent til å imot gravide kvinner for massasje og vil spesielt tilpasse behandlingen etter ditt behov.


Hvor lenge varer en massasje?


En typisk gravid massasje varer i 30 min eller 45 min. Din behandling vil starte med en kort konsultasjon og en gjennomgang for å få oversikt over symptomer, medisinsk historie og livsstil.


Er det trygt å få massasje under graviditet?


Vi vil ikke gi klassisk massasje i første semester eller de tre første månedene under svangerskapet. Det er anbefalt at du sier ifra til legen at du vurderer å ta massasje eller til din partner før du går å tar massasje. Generelt er massasje trygt etter de tre første månedene.


Terapeutene bruker olje eller krem til massasjen. Pasienten vil bli bedt å sitte eller ligge på ryggen. Behandlingen vil hovedsakelig bli utført sittende.


Book din time her i dag https://www.muskelspesialist.no/service-page/klassisk-massasje-30-min

40 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Massasje

bottom of page