top of page

Fordelen av gravidmassasje for framtidig mamma

Oppdatert: 17. feb. 2023

Under graviditeten er det mye belastning på ryggen. Å få massasje eller avslappende massasje for å lindre spenning kan hjelpe deg med å øke sirkulasjon for skuldre, nakke, rygg og bekken. Få behandling i dag fra en av våre autoriserte massasjeterapeuter.

Massasjeterapeutene på klinikken er trent til å imot gravide kvinner for massasje og vil spesielt tilpasse behandlingen etter ditt behov.


Hvem passer dette for?


Denne massasjen tilbyr et bredt spekter av potensielle fordeler som er nyttig for gravide inkludert forbedret avslapning, stressavlastning, redusert hevelse, ubehag og bedre sirkulasjon. I tillegg kan massasje forbedre søvnkvaliteten og den generelle fysiske helse under svangerskapet.

Gravidmassasje er et terapeutisk tilbud spesielt designet for gravide kvinner. Denne massasjen hjelper å lindre mange fysiske og emosjonelle plager som kan oppstå under og etter svangerskapet, inkludert ryggsmerter, spenninger i skuldrene, bein- og leddsmerter.


Hvilken fordeler har du som gravid å benytte seg av dette tilbudet?

* redusere stress

* økt blodsirkulasjon

* roet ned kroppen og få økt avslapning

* potensiell økt søvn

* økt fleksibilitet

Er det noe områder som ikke trenger å bli massert?


Under denne behandlingen vil det ikke bli lagt trykk på bekken, hofte, håndledd og bein. Massasje for øvre rygg, skulder, nakke og føtter kan hjelpe med å løse opp spenning under graviditet. Massasje bør unngås om du har blodpropp eller ødem. Dette er fordi flere av teknikkene kan heve blodtrykket og øke sjansen for blodpropp.


Hvor lenge varer en massasje?

En typisk gravid massasje varer i 30 min eller 45 min. Timen starter med en kort konsultasjon og en gjennomgang for å få oversikt over symptomer, medisinsk historie, tidligere plager og livsstil.


Er det trygt å få massasje under graviditet?

Vi vil ikke gi klassisk massasje i første semester eller de tre første månedene under svangerskapet. Det er anbefalt at du sier ifra til legen at du vurderer å ta massasje eller til din partner før du går å tar massasje. Generelt er massasje trygt etter de tre første månedene.

Terapeutene bruker olje eller krem til massasjen. Pasienten vil bli bedt å sitte eller ligge på ryggen. Behandlingen vil hovedsakelig bli utført sittende.


509 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page