top of page

Hva er aromamassasje

Oppdatert: 16. feb. 2023

Leter du etter et terapeutisk og naturlig middel for å redusere stress? I så fall kan aromamassasje akkurat passe perfekt for deg. Denne eldre massasjeteknikken tilbyr beroligende fordeler som kan bidra til å lindre spenninger, kan hjelpe med å redusere angst og fremme generell avslapning. Lær om de mange fordelene her.


Hva er aromamassasje?


Aromamassasje kombinerer massasje med bruk av aromatiske eteriske oljer for å fremme mental og fysisk helse. Disse essensielle oljene brukes til å gi en beroligende, terapeutisk duft samt for å redusere muskelspenninger og roe ned sinnet. Ulike aromaer kan ha forskjellige effekter - noen hjelper til med å få kroppen til å slappe, noen gir energi eller økt overskudd, noen forbedrer søvnen - slik at den som mottar massasjen, får dype nivåer av mindre smerte, stresslindring og helbredelse.


Hvilken olje bruker terapeutene?


* lavender

* peppermint


Risiko ved aromamassasje?


Generelt er det lite risiko med aromamassasje, men en av tingene som pasienten kan merke er følsomthet ved bruk av essensielle oljene. Behandleren vil alltid blande massasje krem sammen med fortynnet olje før den påføres huden på pasienten.


Om du er usikker på om oljen kan påføres huden er det anbefalt at du kommuniserer med terapeuten før den påføres. Det er mulig å fordele den utover rommet istedenfor at den skal påføres direkte på huden.


Typisk symptomer ved en allergisk reaksjon


* utslett

* rødhet

* kløe


Generell anbefaling før du bestiller aromamassasje


* Velg en olje som passer deg

* Velg om olje skal spres rundt rommet eller påføres direkte på huden din

* Ta en varm dusj etter massasjen for å bli kvitt oljen


Fordeler med denne massasjen


Aromamassasje utført av en autorisert massasjeterapeut kan hjelpe deg med å forbedre velvære og selvpleie.


Jeg finner ikke tjenesten for å bestille time


For å gjøre det lettest mulig for eksisterende og nye kunder leverer vi aroma som en del av klassisk massasje. Når du bestiller time kan du skrive på meldingen at du vil ha denne type behandling sånn at terapeuten blir informert.
187 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

ความคิดเห็น


bottom of page