top of page

Klassisk massasje

Oppdatert: 14. feb. 2023

Denne type massasjen er en gammel terapeutisk behandlingsform som har vært brukt i flere tusen år. Her jobber behandleren dypt og i begge retninger av muskulatur i kroppen. Teknikken involverer lange stryk, glatte bevegelser som strekker og trykk av hud, bein og armer. Denne massasjen anses i dag som den mest populære formen som ofte praktiseres av behandlerne i dag.


Hvem passer klassisk massasje for?


Klassisk massasje kan hjelpe med plager, ubehag og vondter i muskel og skjelettsystemet, som spenninger eller muskelplager. Behandlingen er også veldig populær ved hodepine, høye skuldre og stress.


Terapeuten jobber manuell med å påvirke huden, vevet og muskulatur.

Det er også mye brukt for generell velvære, økt blodsirkulasjon og økt livskvalitet. Det kan tilbys både som en delvis f.eks kun overkropp eller underkropp og fullkroppsmassasje.


Hva er fordelene med klassisk massasje?


* øke blodsirkulasjon

* redusere smerte

* dempe stress og irritasjon på muskulatur

* øke fleksibilitet

* generell nyttig for helse og velvære

* oppmuntrer til rolig dyp pust

* lindre muskelspenninger


Hvordan oppnår du best resultat?


For å maksimerer effekten og oppnå med denne type behandling, er det viktig å velge en behandler som har tilstrekkelig erfaring og kunnskap om denne type behandling. Det kan også være lurt å snakke med din terapeut eller lege før du bestillere time for å finne ut hvilken teknikk og behandling som passer deg og dine behov. Hos oss vil du få en trygg, rolig setting som vil hjelpe deg med å slappe av, noe som kan gjøre opplevelsen mer avslappende og gjenoppbygger etter behandlingen.


Reaksjoner etter klassisk massasje


Typisk reaksjoner etter en massasjebehandling vil være en følelse av muskelømhet, tretthet, stivhet, lett smerte eller ømhet i det masserte området etter 24 til 48 timer etter behandling. På den positive siden kan det øke energien din, redusere, dempe og bidra til å avlaste stress. Etter klassisk massasje opplever flere en rekke fysiske fordeler, inkludert mindre spenninger i musklene, økt mobilitet, forbedret bevegelighet og bedre søvnkvalitet.


217 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page