top of page

Den ultimate guiden til massasje

Oppdatert: 21. feb. 2023Det er en tradisjonell holistisk system av healing metode som begynte for flere tusen år siden.


I starten av 1800-tallet skapte en svensk doktor på den tiden kalt "svensk kur" som i dag kalles for svensk massasje. En stil vi i dag kjenner som innebærer trykke, klemme, lange og korte strykninger.


Ta deg et avbrekk fra hverdagen med en behandling. Du kan få behandlet en skade, forebygge eller lindre med sportsmassasje/idrettsmassasje, lindre spenningshodepine med hodemassasje eller nakkemassasje. Vi leverer denne behandlingsformen i Oslo og Akershus.


Fordelen med denne form av behandling inkluderer:


* Redusert stress og økt avslapning

* Redusert smerte, muskel sårhet og spenning

* Økt blodsirkulasjon, energi og årvåkenhet

* Senking av blodtrykket

* Forbedre immunfunksjon


Det finnes mange ulike typer for massasje inkludert de mest vanlig typene:


* Svensk massasje er en lettere form for behandling som bruker lange stryk, dype sirkulære bevegelser og knaing. Hensikten med denne behandlingen er å få deg til å roet ned og slappe av.


* Dypvevsmassasje er en behandlingsteknikk som bruker langsom, kraftig strøk for å jobbe spesifikk mot de dypere lagene av muskler og bindevev. Dypvevsmassasje er hyppig brukt for muskelskader og stive muskler.


* Sportsmassasje er en lignende form av svensk massasje, men er mer spesifikk mot idrettsutøvere og sport for å forebygge skader.


* Triggerpunktmassasje er en type punktmassasje som fokuserer på deler av stram muskel eller hele som kommer etter overbelastning eller skade.


* Bindevevsmassasje er en mer intenst behandlingsform som sikter på å frigjøre bindevev og restriksjoner i kroppen.


Er det vondt?


Det avhenger av hvilken type massasje du får. Flere av våre tjenester, som dypvevsmassasje eller punktmassasje, kan være mer smertefulle enn andre stiler som klassisk massasje, aromamassasje eller medisinsk massasje for rehabilitering.


Mange kan oppleve etter en behandling mild til moderat og en beroligende følelse av forbedring av velvære. Det er anbefalt å kommunisere med behandleren om justereing av intensitet slik at det passer akkurat deg, både med tanke på hvor lett, mild eller hard trykket skal være under behandlingen og hvor sterk effekt behandlingen skal ha i ettertid.


Når bør du unngå denne behandlingsformen?


Hvis du har symptomer på en alvorlig sykdom som influensa, høy feber eller åndedrettsproblemer, bør du ikke få massasjeterapi. Oppsøk heller medisinsk behandling og unngå å få massasjeterapi i disse tilfellene. Du bør også avstå å få massasjeterapi umiddelbart etter en operasjon, eller når du opplever alvorlig smerter.


Er det trygt med denne type behandlingsformen?


Denne type massasjeterapi er for det meste trygt for de aller fleste med få bivirkninger. Du kan etter behandlingen erfare ømhet, sår eller stivhet 1 til 2 dager etter behandlingen.


Er det en tid som er best å ta for denne type behandling?


Om du er en frisk og rask person så kan du ta denne behandlingen når som helst eller når det passer deg.


Hvor mye koster en behandling?


En behandling av type idrettsmassasje, fysikalsk, aromamassasje eller klassisk massasje koster fra 550kr for 30 min, 820kr for 45 min til 1020 for 60 minutter. For din informasjon vil bindevevsmassasje, muskelterapi, fysikalsk massasje, dypvevsmassasje, sportsmassasje, punktmassasje gå under idrettsmassasje. Om du vil ha klassisk svensk massasje, aromaterapi, hodebunnsmassasje, gravidmassasje vil dette gå under klassisk massasje for å gjøre det forenklet og enkelt for deg å bestille time.
16 959 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page