top of page

Utforsk fordelene med massasje Oslo

Oppdatert: 18. feb. 2023

Oppdag fantastiske fordeler med massasje i Oslo. Reduser stress og redusere smerte med denne helhetlige behandlingen som har blitt praktisert i flere tusen år.

Massasjeterapi har lenge blitt brukt til stresslindring, smertebehandling og helbredelse. Hvis du leter en helhetlig måte å forbedre ditt fysisk velvære på, hvorfor ikke prøve massasjeterapi i Oslo? Her vil du lære om fordelene med denne gamle praksisen, samt råd og tips om terapien.


Lindre muskelspenninger og smerte


Massasjeterapi er en effektiv og naturlig måte å lindre muskler og redusere kroppssmerter.

En dyktig massasjeterapeut vil målrette mot områdene av kroppen din som krever oppmerksomhet, ved å legge press på en måte som øker blodsirkulasjonen og fremskynder helingsprosessen. Ikke bare kan massasjeterapi gi lindring fra eksisterende muskelspenninger og smerte, den kan også hjelpe med å forhindre eller forebygge mot framtidig plager.

Massasjeterapeuten bruker teknikker som elting, dypvevsmanipulasjon og trykkpunktterapi for å fremme avslapning og forbedre sirkulasjonen. Enten du er ute etter velvære, sportsmassasje eller bare vil slappe av etter en lang dag, dra over til Oslo for en uforglemmelig opplevelse med av byens anerkjente massasjeterapeuter.


Hvilken typer massasje har vi?


* Klassisk massasje er en lettere form for massasje som bruker lange stryk, dype sirkel bevegelser og knaing. Formålet med denne behandlingen er å få deg til å roet ned og slappe av.

* Idrettsmassasje/sportsmassasje er en lignende form av svensk massasje, men er mer spesifikt mot idrettsutøvere og sport for å forebygge skader.

* Dypvevsmassasje er en teknikk som bruker langsom, kraftig strøk for å jobbe mer spesifikk mot de dypere lagene av muskler og bindevev. Denne type behandling er hyppig brukt for muskelskader, muskelsmerte og muskelplager.

* Bindevevsmassasje er annerledes og er en mer intenst behandling som sikter på å frigjøre bindevev og restriksjoner i kroppen.

* Aromamassasje kombinerer behandling med bruk av aromatiske oljer for å fremme mental og fysisk helse. Denne behandlingen kan hjelpe deg med å forbedre velvære og selvpleie.

* Parmassasje er en kroppspartnermassasje. Her er målet å skape et fredelig miljø for å balansere menneskekroppen.

* Fullkroppsmassasje er en behandling som dekker (nesten) alt og passer for de som vil ha behandling i hele kroppen for rygg, skulder, bein, føtter, armer, hender og nakke.

* Gravidmassasje er en terapeutisk tilbud spesielt lagd for gravide kvinner. Denne massasjen hjelper redusere mange fysiske og emosjonelle plager som kan oppstå under og etter svangerskapet, inkludert ryggsmerter, spenninger i skuldrene, bein og leddsmerter.

* Koppingmassasje er effektiv for å øke blodsirkulasjon til området kopping er plassert på.

* Fysikalsk massasje er den siste tjenesten vii tilbyr og er tilrettelagt for dem som oppsøker forebyggende behandling og plager av spenningshodepine, skuldersmerter, ryggsmerte, albuesmerte og knesmerter


Er det vondt?


Det avhenger av hvilken type massasje du får. Noen av våre tjenester, som dyptgående massasje eller punktterapi, kan være mer smertefulle enn andre stiler som klassisk massasje eller medisinsk massasje for rehabilitering.

De fleste kan oppleve etter en behandling mild til moderat og en beroligende følelse av velvære. Det er anbefalt å kommunisere med behandleren om justereing av intensitet slik at det passer akkurat deg, både med tanke på hvor lett eller hard trykket skal være under behandlingen og hvor sterk effekt behandlingen skal ha i ettertid.


Når bør du unngå massasje?


Hvis du har symptomer på en alvorlig sykdom som influensa, høy feber eller åndedrettsproblemer, bør du ikke få massasje. Oppsøk heller medisinsk behandling og unngå å få massasje i disse tilfellene. Du bør også avstå å få massasje umiddelbart etter en operasjon, eller når du opplever alvorlig smerter.


Hvorfor velge oss for massasje i Oslo?


Vi tilbyr virkelig høykvalitets tjenester som er tilpasset deg for å gi deg den absolutt beste massasjen for avslapning og helsefordeler. Våre kunnskapsrike behandlere og pter er eksperter på å redusere stress, redusere smerte og samtidig forbedre overordnet helse.


Hvor mye koster en massasje?


En idrettsmassasje/klassisk massasje koster fra 550kr for 30 min, 820kr for 45 min til 1020 for 60 minutter. For din informasjon vil bindevevsmassasje, muskelterapi, fysikalsk massasje, dypvevsmassasje, sportsmassasje går under idrettsmassasje. Om du vil ha klassisk svensk massasje, aromaterapi, hodebunnsmassasje, gravidmassasje, thai massasje vil dette gå under klassisk massasje for å gjøre det forenklet. Vi har både kvinne og mannlig behandler.

1 875 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page