top of page

Nytt konsept - Online gruppecoaching

Oppdatert: 10. des. 2023

Online gruppecoaching er en form for coaching som utføres over internett, der en coach leder en gruppe mennesker gjennom en felles læringsopplevelse. Denne formen for coaching kombinerer elementer fra tradisjonell personlig coaching med fordelene ved digital teknologi for å tilby støtte, veiledning og innsikt til en gruppe enkeltpersoner med lignende mål eller utfordringer.


Her er noen viktige aspekter ved online gruppecoaching:

  1. Digital Plattform: Gruppecoachingen foregår på digitale plattformer som video av alle øvelser, webinars og over app. Dette gjør det mulig for deltakerne å delta uavhengig av sin fysiske plassering.

  2. Interaktivitet: Gjennom digitale verktøy kan deltakerne samhandle med coachen og med hverandre. Dette skaper et fellesskap og muliggjør diskusjoner, deling av erfaringer og læring fra hverandre.

  3. Strukturerte Økter: Coachingøktene er vanligvis strukturert med spesifikke temaer, aktiviteter, video eller mål for hver økt. Dette gir en ramme for læring og utvikling.

  4. Gruppedynamikk: Gruppedynamikken spiller en viktig rolle. Deltakerne kan dra nytte av å høre om andres erfaringer og løsninger på lignende utfordringer.

  5. Støtte og Veiledning: Coachen gir støtte og veiledning til deltakerne, enten det dreier seg om personlig utvikling, karriereplanlegging, stresshåndtering eller andre områder av livet.

  6. Fleksibilitet: Fordi alt foregår online, gir dette deltakerne fleksibilitet til å delta fra hvor som helst med en internettilkobling. Dette er spesielt nyttig for personer med hektiske timeplaner eller som bor langt fra coachen.


Online gruppecoaching har blitt stadig mer populært på grunn av sin tilgjengelighet, kostnadseffektivitet og muligheten til å skape et støttende fellesskap. Det er viktig å velge en kvalifisert coach og en plattform som passer for dine behov når du vurderer å delta eller tilby online gruppecoaching.

20 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

댓글


bottom of page