top of page

Par massasje

Oppdatert: 8. feb.

Hva er par massasje?


Parmassasje er en avslappende kroppspartnermassasje med helbredende formål, avhengig av kundens behov. Formålet er å skape et fredelig miljø for å balansere menneskekroppen.


Hvem passer det for?


Lei av ømme muskler og stramme muskler? Par massasje er en kraftig massasjeteknikk som bruker trykk, friksjon og sirkulære bevegelser for å slappe av i muskler, forbedre sirkulasjon og øke fleksibilitet. Denne massasjestilen gir dypere avslapning sammen med spesifikk behandling for smertelindring eller muskelstramhet. Praktikanten vil fokusere på spesifikke områder av kroppen hvor det er spenninger og smerte for å gi lindring til disse områdene.

Massasjen kan også involvere lange strykninger og dype stryk.


Dette er et flott alternativ til mer tradisjonelle former for massasje som svensk, shiatsu eller dypvev. Det er spesielt skreddersydd for å hjelpe til med problematiske områder.


Hvor mye koster det?


En behandling kommer vanligvis på 550/820 kr avhengig av behandling dere har valgt.

Referanser til andre salonger og spesialtilbud bør undersøkes for å finne det beste tilbudet.


Har dere kvinne behandler?


Ja, vi har kvalifiserte kvinnebehandler som er tilgjengelig for time. Vi tilbyr ulike typer behandlinger som kan tilpasses dine behov. Kontakt oss i dag for å bestille en tid!


Bestill din time her https://www.muskelspesialist.no/service-page/klassisk-massasje-45-min?referral=service_list_widget

313 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Hva er historien til denne øvelsen Markløft stammer helt tilbake til 1700 tallet, men det har ikke vært kjent eksakt. Navnet kommer fra "å plukke/løfte opp en død vekt fra gulvet" Hvorfor er denne øve

bottom of page