top of page

Forbedre generell velvære og livskvalitet med rygg massasje

Oppdatert: 12. feb. 2023

Hva er rygg massasje?


Hos oss kan du få en spesifikkk massasje rygg som er en terapeutisk massasje skapt for å redusere smerte, forbedre fleksibilitet og øke blodsirkulasjon. Det kan gi deg en følelse av avslapning, roet ned kroppen og velvære. Prøv ut massasje rygg i dag for å se hvordan spesifikk massasje av rygg kan være til nytte for deg.


Hvem velger denne type behandling?


Mange mennesker velger en spesifikk massasje av kun rygg som en form for å øke avslapning, stresslindring eller smertelindring. Ryggen vår er en del av kroppen som bærer på mye stress, restriksjoner og spenninger, og som et resultat er det mange forskjellig massasje som kan hjelpe med dette. Noen av disse behandlingene er dyp muskelmassasje, svensk klassisk massasje, aromamassasje, idrettsmassasje og koppingmassasje.


En ryggmassasje kan gi mange fordeler inkludert:

  • Redusere tetthet

  • Avslapping av ryggmuskulaturen

  • Forbedring av sirkulasjonen

  • Redusere ryggsmerter

  • Å justere ryggmuskulaturen

  • Lindre hodepine

  • Forbedret mental klarhet

  • Bedre søvnkvalitet


Hvor ofte bør jeg få en massasje for å se forbedring i min rygg?


Det anbefales at du normalt får en massasje minst engang per måned for oppnå best mulig resultat. Det er imidlertid viktig å huske at dette varierer fra person til person, og det kan hende du trenger å få massasje flere ganger per måned, eller du kanskje trenger en massasje hver tredje måned. Det er viktig å si at behandlingsplanen din kan endres basert på dine individuelle mål og behov.


Er det en "perfekt" eller dårlig tid å få en spesifikk massasje for ryggen?


Det er ofte en god ide å få en massasje for å redusere stress og lindre smerter. Massasjeterapeuter og muskelterapeuter kan kan tilpasse behandlingen deres for å møte dine bestemte behov. Å få en regelmessig massasje kan være nyttig når det gjelder å lindre stress, smerte og stivhet.


53 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page