top of page

Profesjonell medisinsk massasje og sportsmassasje Oslo

Oppdatert: 19. feb. 2023

Føler du mye stivhet og stølhet? Sliter du med anspente skuldre? Du kan få behandlet en skade eller bare lindre spenningshodepine med sportsmassasje.


Fordelen med massasje inkluderer:

* Redusert stress og økt avslapning

* Redusert smerte, muskel sårhet og spenning

* Økt blodsirkulasjon, energi og årvåkenhet

* Senking av blodtrykket

* Forbedre immunfunksjonen


Sportsmassasje er en lignende form av den svenske massasjen og klassisk massasje, men er mer målrettet mot idrettsutøvere, personer som trener mer intenst og sport for å vedlikeholde og forebygge skader.


Det er en fokusert og systematisk behandling. Massasjen er mer rettet mot muskler som brukes i en spesifikk idrett eller aktivitet. Det inkluderer bruk av flere ulike teknikker for å redusere muskelsmerte, muskelplage og forbedre restitusjon samt forbedre og øke det generelle bevegelsesområdet og fleksibilitet for sikker, trygg og effektiv bevegelse.


Hvilken teknikk bruker vi?


Effleurage-teknikk er en av stryke teknikkene terapeutene bruker med forskjellige strykebevegelser, som kan være lange og jevne bevegelser for å gli over overflaten av huden. Strykningen blir utført under denne behandlingen på en rytmisk måte for å øke blodsirkulasjon, aktivisere muskulatur og strekke i vevet som er stramt.


Petrissage-teknikk er en annen teknikk behandlerne bruker som inneholder knaing. Her vil musklene bli klemt, knadd opp og grepet for å strekke i muskelfibrene. Dette vil hjelpe med å få muskulaturen til å slappe av etter behandlingen og kan gi potensielt økt mobilitet.


Friksjon er en populær massasjeteknikk som er brukt for å jobbe dypere i muskulaturen og behandlerne vil bruke fingerkulene eller tommelen. Denne teknikken kan utføres på tvers av muskelfiber istedenfor langs lengden, jevne bevegelser som effleurage.


Hvordan skal du føle deg under behandlingen?


Under behandlingen er det ikke unormalt å føle ubehag eller vondt, og dette er bare positiv tegn på at massasjen har noe virkning for deg. Det skal anbefales at massasjen ikke er så ubehagelig at du spenner deg opp pågrunn av for mye trykk eller forårsaker så mye smerte at det forårsaker at du spenner deg opp for å tåle det.


Er det trygt med denne type massasje?


Denne type massasje er for det meste trygt for de aller fleste med få bivirkninger.

Du kan potensielt etter behandlingen erfare ømhet eller stivhet 1 til 2 dager etter behandlingen.


Er det noen spesielle tider du bør du oppsøke denne type behandling?


Om du er en frisk og rask person så kan du ta denne behandlingen når som helst.


Hvem er behandlerne?


Behandlerne som jobber på klinikken har massaterapeut og muskelterapi utdanning. Du kan være sikker på at du vil få kyndig veiledning og profesjonell hjelp.


Hvor mye koster denne massasjen?


Vi tilbyr idrettsmassasje 30 min for 550, 45 min 820 og 60 min 1020kr.


325 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page