top of page

En guide til det beste av dyp massasje

Oppdatert: 21. feb. 2023

I dyp massasje utføres grepet med rolig presisjon og er annerledes enn klassisk massasje. Dybden reguleres ut i fra den enkelte klientens muskelstyrke, muskelstivhet og muskelspenninger. Teknikken krever god terapeutisk berøringsteknikk og evne til å lokalisere endringer i vevet underveis i behandlingen.


Hvordan jobber behandleren?


* Dypvevsmassasje er en teknikk som bruker langsom, kraftig strøk for å jobbe mer spesifikk mot de dypere lagene av muskler og bindevev. Denne type behandling er hyppig brukt for muskelskader, muskelsmerte og muskelplager.


Hva er forskjellen mellom denne massasjeformen og klassisk?


Begge massasjeformene er annerledes. Svensk klassisk massasje er mest brukt for å fremme avslapning og redusere spenning. Dypmassasje er mest brukt for muskelrelaterte plager og idrettsskader.


Hvordan foregår det før behandlingen?


Før behandlingen vil terapeuten vite om dine problemområder og din historikk før behandlingen starter. En dypmassasje kan inkludere et spesifikk område eller hele kroppen.


Er det noe bivirkning av denne massasjeformen?


Det er ikke uvanlig å bli sår eller øm etter en behandling. Det er anbefalt å snakke med legen før du bestiller dypmassasje for sikkerhet.


Hvem jobber med dypvevsmassasje?


Behandlerne våre er autoriserte massasajeterapeuter og muskelterapeut. Vi er trent til å ta imot pasienter for dyp muskelmassasje.


Oppsummering


Dyp muskelmassasje passer best for de som har høy aktivitetsnivå som løping, tung styrke eller de som har muskelrelaterte plager. Om du har lavterskel for smerte så vil vi anbefale at du prøver svensk klassisk massasje først for å løse opp i spenning og stivhet. Snakk med legen før du prøver dyp muskelmassasje om du har underliggende sykdom.

Dette er en del av Idrettsmassasje 30 min og Idrettsmassasje 45 min



141 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page