top of page

5 fordeler med Oslo massasje

Oppdatert: 28. feb. 2023

Få hjelp i dag eller et avbrekk fra hverdagen med en massasjebehandling/muskelbehandling/dypvevsmassasje annerledes enn thai massasje. Du kan få behandlet en skade, lindre, redusere smerte eller forebygge med idrettsmassasje, lindre spenningshodepine med hodemassasje eller nakkemassasje. Vi leverer massasje i Oslo og Akershus.


Fordelen med massasje inkluderer:

* Redusert stress og økt avslapning

* Redusert smerte, muskel sårhet og spenning

* Økt blodsirkulasjon, energi og årvåkenhet

* Senking av blodtrykket

* Forbedre immunfunksjon


Det finnes mange forskjellige typer massasje:


* Svensk massasje er en rolig form for massasje som bruker lange stryk, dype sirkulære bevegelser og elting. Formålet med denne massasjen er å roe ned sinnet og få deg avslappet.

* Dypvevsmassasje er en massasje teknikk som bruker langsom, kraftig strøk for å jobbe målrettet mot de dypere lagene av muskulaturen. Dypvevsmassasje er hyppig brukt for muskelskader og muskelplager.

* Sportsmassasje er en lignende form av klassisk svensk massasje, men er målrettet mot idrettsutøvere, folk som trener mye tung styrke og sport for å forebygge muskelskader eller muskelplager.

* Triggerpunktmassasje er en type behandling som jobber spesifikt på deler av en stram muskel eller muskulatur med mye spenning som kommer etter overbelastning eller skade.

* Svensk klassisk massasje gis mest for å lindre ømme muskler, øke fleksibilitet, redusere stive muskler til å yte bedre og for at spenninger skal slippe taket.

* Bindevevsmassasje er annerledes og er en mer intenst behandling som sikter på å frigjøre bindevev og restriksjoner i kroppen

* Aromamassasje kombinerer behandling med bruk av aromatiske oljer for å fremme mental og fysisk helse. Denne behandlingen passer for deg som vil forbedre velvære og selvpleie.

* Koppingmassasje er effektiv for å øke blodsirkulasjon til område det er plassert på.


Hvordan vite hvilken massasje passer best for meg?


Å finne ut hvilken massasje som passer best for deg i Oslo kan være en utfordring. Det finnes ulike typer massasjeterapi, slik som sportsmassasje, muskelterapi, oljer og aromaterapi, svangerskapsmassasje og terapeutisk massasje. Å velge riktig massasje for dine plager bør diskuteres med din terapeut eller legen din. Din helse historie vil ofte avgjøre hvilken type massasje som passer best for deg.


Hvor lenge varer en massasje?


En vanlig time varer i 45 min til 60 minutter for en fullkroppsmassasje.

Varigheten på massasjen avhenger av din situasjon, nåværende tilstand og mål. Det kan vurderes om 45 minutter passer for deg og din situasjon eller om du trenger lengre tid. Om du under behandling eller før behandling vil at terapeuten skal fokusere på mer spesifikke områder kan det hende 90 minutters massasje er mer tilpasset deg for å gi mest mulig effekt. For de fleste holder det med 30 til 45 min økt for vedlikehold og forebygge.


Vil du bli sår, vondt og øm etter massasje behandling?


De aller fleste er komfortabel med massasje, men noen erfarer å bli sår og øm som kan vare fra 1 til 2 dager. Noen ganger kan det vare lengre om behandleren har trykt og klemt for lenge.


Behandleren trykker ikke hardt nok. Hva skal jeg gjøre?


God kommunikasjon mellom pasient og behandleren er viktig for at massasjen blir optimal. Terapeuten skal ikke bli fornærmet av en klient som ber om hardere trykk og dypere massasje.


Hva skal du ha på deg før behandling?


* Generell anbefaling er at du har på deg klær som er enkelt å ta seg av før og etter behandling

* Klær som du kan dra opp eller ned uten anstrengelse

* Det er viktig at vi kan observere musklene vi skal behandle og muskulaturen rundt dem


Hvilken bakgrunn har terapeutene?


Våre massasjeterapeuter har utdanning fra godkjente massasjeskole som Institutt For Helhetsmedisin eller JM-massasjeskole. Alle behandlerne på klinikken har jobbet i minimum 5 og noen 10 år. Behandlerne har i tillegg enten bachelor i idrett, fagbrev i massasje eller personlig trener utdannelse fra AFPT, Safe Education eller Active Education. Dette er en fin kombinasjon og gjør at behandleren har et godt verktøy og mer kompetanse for å hjelpe deg og tilpasse deg og ditt behov.


Når bør du unngå massasje?


Om du har symptomer på en alvorlig sykdom som influensa, høy feber eller åndedrettsproblemer, bør du ikke få massasje. Det anbefales at du oppsøker medisinsk behandling og unngå å få massasje i disse tilfellene. Du bør avstå å få massasje umiddelbart etter en operasjon eller når du opplever alvorlig smerter.


Hvorfor velge oss for massasje?


Vi tilbyr høykvalitets massasje som er tilpasset deg for å gi deg den absolutt beste massasjen for avslapning og helsefordeler. Våre terapeuter og pter er eksperter på å redusere stress, smerte og forbedre generell helse.


Hodepine etter massasje?


Om behandleren har presset for mye kan dette lede til sårhet, blåmerker, ømhet eller økt blodsirkulasjon. Dette kan være en av årsakene til hodepine etter massasje.

Du kan se hva en Muskelterapeut og massasjeterapeut gjør på videoen nede:
2 835 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page