top of page

Hva er idrettsmassasje i Oslo?

Oppdatert: 18. feb. 2023Hvem passer idrettsmassasje for og er det kun idrettsutøvere som benytter seg av det?


For de som vil forbedre den fysiske, mentale og følelsesmessig helse, så er idrettsmassasje i Oslo det perfekte valget og er annerledes enn klassisk massasje. Massasje teknikken kombinerer forskjellig teknikker som sport massasje, dypvevsmassasje og avslapning massasje for å maksimere din helsegevinst.


Hva gjør denne massasjen med deg?


Målet er å myke opp friske eller tidligere skadede områder som preges av spenninger i muskulaturen, stive og ømme muskler. Denne behandlingen er ofte benyttet av de som ønsker og tåler en dypere eller hardere massasje, og gjerne før eller etter en stor fysisk påkjenning, for eksempel en idrettskonkurranse.

Denne type behandling jobber spesifikt mot områder av kroppen som er anstrengt fra repeterende og anstrengende bevegelser. Det er en dyptgående massasje som brukere press og strekk bevegelser for å løse opp muskler og sene. Behandlingen kan hjelpe med å forbedre muskulaturen, fleksibilitet, koordinasjon, leddmobilitet og blodsirkulasjon.

Det kan også brukes til å hjelper med restitusjon etter skade eller overtrening, redusere stress, lindre spenninger og smerte.


Vil du oppleve smerte når du får idrettsmassasjee?


Det avhenger av hvor sterkt trykket er i massasjen, noen kan føles som litt ubehagelig, mens andre vil ha en mer eller mindre tøff massasje som til og med kan være smertefull. Det kan imidlertid forårsake noen stølhet, verk, kjennes ubehagelig når det utføres direkte på muskler som har tette og irriterte punkter. Imidlertid bør ikke smerten hindre deg å prøve idrettsmassasje. For mange mennesker er det en god måte å oppnå kroppsbehandling og skadeforebyggende på. Det er en fin måte å stimulere kroppen på.


Hvem passer dette for?


Vi tilbyr høykvalitets behandling som er tilpasset deg for å gi deg den absolutt beste massasjen for avslapning og helsefordeler. Våre kunnskapsrike behandlere og pter er eksperter på å redusere stress, redusere smerte og forbedre overordnet helse.


Hvor lenge varer en time?


En økt kan vare mellom 30-60 minutter, og passer for personer som gjennomgår mye trening, men er også nyttig for alle som leter etter effektiv, avslappende smertelindring, hard behandling av såre muskler.


Hvor mye koster tjenesten?


Behandlingen tilbyr vi fra 550kr for 30 min, 820 for 45 og 1020 for 60 min. Det er ikke bare utøvere som kan ta behandlingen, men alle kan benytte seg av idrettsmassasje og tilpasses etter ditt behov.
1 519 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Коментарі


bottom of page